Načini plačila

Na voljo so vam razični načini plačila:

- plačilo preko Paypal računa, če imate ustvarjen Paypal račun lahko nakup opravite zelo hitro in varno. Pri nakupu na naši strani izberete način plačila Paypal, kjer vas avtomatsko preusmeri na Paypal stran, kjer se vpišete in plačate.

- nakazilo na naš TRR račun, denar lahko nakažete preko UPN naloga ali preko spletne banke. Ko je denar na našem računu ali ko nam pošljete potrdilo o plačilu, takoj pričnemo s postopkom priprave vašega naročila.

- plačilo s kreditno kartico (Activa, MasterCard, BAMaestro, Visa, American Express). Ko izberete plačilo s kreditno kartico vas avtomatsko preusmeri na Paypal Gateway, kjer samo vpišete podatke vaše kreditne kartice in potrdite plačilo.

- gotovinsko plačilo, ki je možno s plačilom po povzetju, kjer celotni znesek plačate poštarju.

CENE

Vse cene, ki so navedene na spletni strani so v evrih in že vsebujejo 22% DDV. Pri nakupu veljajo take cene kot so navedene ob oddaji naročila oz. v trenutku potrdila naročila. Poleg cen, ki so navedene na spletni strani pa je pri nakupu potrebno plačati še poštnino, ki znaša 3,50€, razen v primeru,da ste opravili nakup nad 50€, v tem primeru vam poštnino krijemo mi. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.