Dostava

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije , ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši pošti.

Pošiljanje paketa še isti dan

Artikli naročeni na naši spletni strani gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če artikel naročite do 14.00 ure in je na zalogi v našem skladišču, ga odpošljemo še isti dan, v primeru da naročilo opravite po 14.00 uri pa artikel odpošljem naslednji delovni dan. V primeru, da artikla nimamo na zalogi pa je na dostavo potrebno počakati 7-10 dni.

Stroški dostave

Stroški dostave so 3,50 € pri naročilih manjših kot 50 €. 

Dostava kamorkoli

Pri izpolnjevanju naslova za dostavo upoštevajte delovni čas Pošte Slovenije. Če vas v tem času ni na vašem naslovu, lahko za dostavo izberete katerikoli drugi naslov (podjetje, pisarna, dijaški, študenstki dom,...). Vaš osebni naslov in naslov za dostavo se lahko razlikujeta.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.