Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine hiphop.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Ob registraciji v spletno trgovino hiphop.si obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu vnešene elektronske pošte, ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine hiphop.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

POSTOPEK NAKUPA

Ko si izberete izdelek, ki ga želite kupiti, kliknete dodaj v košarico ali dodaj na seznam. Izdelek se vam pojavi v vaši košarici, kje imate lahko hkrati več izdelkov. Cene v košarici se vam sešetevajo sproti. Ko se odločite za nakup kliknete v košarici nakup. Če ste se na naši strani že registrirali se lahko prijavite, če pa ste nov uporabnik se registrirate na novo. Registrirate se tako, da vpišete vaš e-mail naslov in vse ostale podatke, ko to opravite dobite na e-mail, ki ste ga vpisali, potrditev. Naslednji korak je, da določite naslov, kamor vam bomo izdelek poslali. Lahko je to isti naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji, lahko pa vpišete drug naslov. Sledi dostava kjer morate obkljukati, da se strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na spletni strani. Zadnji korak je, da si izberete način plačila. Plačate lahko ob povzetju, preko UPN naloga, preko kreditnih kartic ali pa preko Paypala.

NAČINI PLAČILA

Na voljo so vam razični načini plačila:

- plačilo preko Paypal računa, če imate ustvarjen Paypal račun lahko nakup opravite zelo hitro in varno. Pri nakupu na naši strani izberete način plačila Paypal, kjer vas avtomatsko preusmeri na Paypal stran, kjer se vpišete in plačate.

- nakazilo na naš TRR račun, denar lahko nakažete preko UPN naloga ali preko spletne banke. Ko je denar na našem računu ali ko nam pošljete potrdilo o plačilu, takoj pričnemo s postopkom priprave vašega naročila.

- plačilo s kreditno kartico (Activa, MasterCard, BAMaestro, Visa, American Express). Ko izberete plačilo s kreditno kartico vas avtomatsko preusmeri na Paypal Gateway, kjer samo vpišete podatke vaše kreditne kartice in potrdite plačilo.

- gotovinsko plačilo, ki je možno s plačilom po povzetju, kjer celotni znesek plačate poštarju.

CENE

Vse cene, ki so navedene na spletni strani so v evrih in že vsebujejo 22% DDV. Pri nakupu veljajo take cene kot so navedene ob oddaji naročila oz. v trenutku potrdila naročila. Poleg cen, ki so navedene na spletni strani pa je pri nakupu potrebno plačati še poštnino, ki znaša 3,50€, razen v primeru,da ste opravili nakup nad 50€, v tem primeru vam poštnino krijemo mi. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

PODATKI IN ARTIKLI NA SPLETNI STRANI

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, artiklov in ostalih podatkov, ki so objavljeni na spletni strani, brez predhodnega obvestila. Trudimo se skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, kljub temu pa lahko opisi in vsebine vsebujejo napake.

PRAVICA DO ODSTOPA NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na kontaktni elektronski naslov info@hiphop.si, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni treba navesti razloga. Edini strošek, ki ga ima potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe oz. nakupa. Prejeto blago mora potrošnik vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali pa se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vsi produkti, ki so bili poškodovani po dostavi in niso v originalni embalaži ne bodo zamenjani ali povrnjeni. V primeru, da ste prejeli poškodovan paket med transportom, ga takoj reklamirajte dostavljavcu in nas o tem obvestite na elektronski naslov info@hiphop.si V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako ga prosimo pošljite na naslov Hiphop.si, Radičevičeva ulica 8, 2000 Maribor in nas o tem prav tako obvestite po elektronski pošti.

Nakup je možno preklicati tudi v primeru, ko je nakup že opravljen in tudi plačan. Preklic nakupa nam lahko sporočite po emailu info@hiphop.si ali preko telefona na številko 070 642 100. V primeru, da ste plačilo že opravili vam denar vrnemo na vaš TRR, če pa nakup še ni plačan pa s preklicem naročila nimate nobenih stroškov.

VRNITEV KUPNINE

V primeru, da vam izdelek ne ustreza ali je poškodovan, ga bomo z veseljem zamenjali za drug izdelek ali pa vam vrnemo denar. Denar vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 15 delovnih dni od prejema reklamacije. Za hitrejšo vrnitev denarja nam pri reklamaciji sporočite vaš TRR, kamor želite, da vam denar nakažemo. V primeru, da je izdelek poškodovan in je krivda naša vam vrnemo tudi stroške prevoza, če pa krivda ni naša pa vam vrnemo samo stroške izdelkov.

SKRB ZA KUPCA

- skrbimo da so nakupi na naši spletni strani hitri in predvsem varni

- skrbimo da so podatki v spletni trgovini ažurni in točni

- morebitne zaplete in nesporazume skušamo vedno rešiti kar se da hitro in prevsem v korist kupca

- kupcu želimo zagotoviti najbolj kakovostne informacije že pred samim nakupom, zato so pod našimi artikli tudi obširni opisi vsakega artikla posebej, za dodatna vprašanja pa smo vedno na voljo na telefonski številki 070 642 100 ter na e-naslovu: info@hiphop.si

Prav tako pa od kupca pričakujemo, da naročeno pošiljko prevzame pravočasno ali da v primeru preklica nakupa to sporoči preko telefona ali e-maila.