Nils

NILS AIR FILTER 1 lit.

For air filter je olje namenjeno pralnim spužvastim zračnim filtrom. Zagotavlja boljši izkoristek, večjo moč motorja, ter čist dovodni zrak motorju. Zadržuje prah, blato, pesek in vodo.

19,99 €
V košarico
NILS SPRAY ON ROAD CHAIN...

Sintetično mazivo namenjeno mazanju verig cestnih motociklov. Kompatibilen s tesnili OR, odporen na visoko centrifugalno silo in temperaturo. Ne kaplja, je izredno oprijemljiv, nase ne lepi prahu, ter je vodoodporen. Drastično zmanjša trenje, ter zagotavlja dolgo življensko dobo verige, ter zobnikov.

13,99 €
V košarico
NILS SPRAY OFF ROAD CHAIN...

Sintetično mazivo namenjeno mazanju verig terenskih – off road motociklov in štirikolesnikov. Kompatibilen s tesnili OR, odporen na visoko centrifugalno silo in temperaturo. Ne kaplja, je izredno oprijemljiv, nase ne lepi prahu, ter je vodoodporen. Drastično zmanjša trenje, ter zagotavlja dolgo življensko dobo verige, ter zobnikov. 

12,99 €
V košarico
NILS DUO SYNT S 2T 1 lit.

100 % sintetično olje za dvotaktne motorje. Duo Synt S zagotavlja popolno izgorevanje, ter izkoristek motorja, kar se odraža na hitri odzivnosti motorja. Duo synt S preprečuje nastanek oblog na batnih obročkih

24,00 €
V košarico
NILS FOR MIX 2T 1 lit.

For Mix je olje na sintetični bazi namenjeno dvo taktnim motorjem. Zagotavlja popolno izgorevanje in kompletno zaščito motorja, kar je izredno pomembno pri hladnem zagonu. For mix je idealen za pripravo takojšnje mešanice, kot za avtomatske mešalne sisteme. Priporočamo mešalna razmerja, ki so predpisana s strani proizvajalca motorja.

13,50 €
V košarico
NILS FOR RACE 10W50 1 lit.

100 % sintetično (PAO) olje za štiritaktne motocikle največjih zmogljivosti. For Race, zahvaljujoč svoji posebni formulaciji garantira optimalno mazanje tudi pri ekstremnih delovnih pogojih, kot so dirke. For race preprečuje nastanek oblog, tako na batih, kot na batnih obročkih, ter s tem omogoča hitro odvajanje toplote in s tem maksimalen izkoristek moči motorja

23,50 €
V košarico
NILS FOR ROAD 10W40 1 lit.

Sintetično multigradno olje posebej razvito za najzmogljivejše štiritaktne motocikle. Zagotavlja optimalno mazanje motorja, tudi pri visokih temperaturah. Motor in vžigalne sveče ostanejo čiste, kar garantira maksimalen izkoristek motorja. To olje zagotavlja tudi optimalno zaščito in nemoteno delovanje sklopke tudi v najtežjih delovnih pogojih. 

14,50 €
V košarico